in urma cu 1 an am facut greseala vietii mele pe care o regret si ...nu stiu cum e mai bine sa procedez.
intr o furie oarba ,dupa o bauta maxima,am acuzat 2 baieti ca m ar fi batut si talharit(unul bani+ unul telefonul)
adevarul e ca doar m au batut bine,de mi am scos un certificat medical de 15 zile(sincer aranjat).
la cateva zile dupa ce am dat declaratia la politie am fugit din tara.cand am revenit dupa cca 1 an,m au luat cu mandat cei de la politie si m au dus la tribunal ,unde am simtit ca o iau razna de frica si am incercat sa o scald....am recunoscut ca de fapt nu aveam bani asupra mea si ....ca acel telefon a cazut in timpul bataii pe jos.
intrebarea mea este:oare ce se va intampla???
am inteles ca la ultimul termen judecatorul ma intreaba daca mai am ceva de spus....
cum ma sfatuti sa procedez???ce pot pati???mi e teama si nu suport ca dintr o furie sa fie pedepsite 2 pers nevinovate.pot fi condamnate cele 2 pers???
va implor ,dati mi un sfat???
pt denuntul calomnios ,pot face inchisoare?
eu am declarat in instanta ca mi am gasit banii acasa ......si ca telefonul nu mai retin exact cum s a intamplat insa..... e posibil sa nu ma creada?
Depinde foarte mult ce ati declarat la politie cand ati fost audiat.Exista si posibilitatea ca telefonul sa fi cazut atunci cand ati fost agresat si sa il fi luat de jos agresorii.Dar...tot talharie este...
Telefonul s-a gasit la ei?
La cine s-a gasit telefonul?
Denunt calomnios
pauldorin87
sunt parte vatamata intr un dosar penal ajuns in instanta,urmeaza primul termen.
la primul termen daca am mintit pot sa declar acest lucru?
ce pot pati?este ... (vezi toată discuția)