avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprindere Individuala - registre obligatorii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprindere Individuala - registre obligatorii

Buna ziua, acum depun actele pentru infiintarea unei I.I.,precizez ca sediul social este intr-un judet, iar punctul de lucru in alt judet. As vrea sa stiu de cate registre as avea nevoie pentru evidenta contabila. Din cate am inteles nu este obligatoriu sa imi angajez contabil,pot sa imi tin singura evidenta contabila.Multumesc
Cel mai recent răspuns: aci82 , utilizator 22:09, 21 Octombrie 2011
Sa inteleg ca un reg.unic de control il iau de la finantele unde am sediul social si celalalt il iau din orasul de imi fac punctul de lucru. Ce acte ar mai trebui sa le am in permanenta la sediul social?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul unic de control si registrul de evidenta fiscala iclaudia19 iclaudia19 buna seara, registrul unic de control trebuie sa il iau si pentru sediul social desi am declarat k nu desfasor activitati la sediul social sau doar pt punctul ... (vezi toată discuția)
Procurare registre srl alexstacescu alexstacescu Buna ziua, am infiintat de curand un SRL si as dori sa stiu ce registre trebuie achizitionate pentru inceput. Mentionez ca firma nu va avea nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit,neplatitor de tva,ce registre imi trebuie??? suciugeorgeta suciugeorgeta Mi-am facut un Pfa cod 9602,servicii de cosmetica,am optat pentru norma de venit,neplatitor de tva , ce registre trebuie sa completez?? Am luat si casa de ... (vezi toată discuția)