avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lege privind penalitatile de intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lege privind penalitatile de intretinere

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege care scuteste de penalitati la intretinere ( asociatia de proprietari ) persoanele fizice care au venit net mai mic de 1000 lei pe cap de locuitor?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:48, 10 Octombrie 2011
Eu maine vreau sa platesc toata restanta si in momentul in care platesc imi adauga automat si penalizarea. Am mai platit in aceasta perioada si din suma pe care o plateam aptoximativ 30% imi punea si din penalizare ( de exemplu am platit la inceputul lunii acesteia 150 lei, adica 100 restanta+50 lei penalitati ).
Deci daca platesc toata restanta, mai trebuie sa platesc si penalizarile avand in vedere ca venitul pe membru de familie este de nici 400 lei?

Va multumesc
Da, daca va achitati restantele integral, pana la 20 iulie, puteati beneficia de acesta inlesnire, cu conditia ca si reprezentantii asociatiei dv. sa fi fost permeabili la aplicarea legii.

Oricum, acum legea nu mai este in vigoare, asa ca va trebui sa platiti si penalizarile, indiferent ce ati achitat si cum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 175/2010 boilor boilor Doresc sa stiu daca legea 175/2010 privind aplicarea penalitatilor poate fi aplicata retroactiv; ; ,in sensul ca am penalitati dela Asociatia de propietari din ... (vezi toată discuția)
Legea 175 este aplicabila? ionescu teodosie ionescu teodosie Legea 175/2010 este aplicabila si retroactiv mai precis persoanelor cu dotorii istorice anterioare datei intrarii in vigoare a legii? Daca nu exista norme ... (vezi toată discuția)
Reducere penalitati intretinere sirius sirius Sint nou pe acest forum si v-as ruga sa ma ajutati intr-o problema;pe data de 13.07.2011,aveam la intretinere o datorie de 2730 ron,penalitati 7300 ron.Am ... (vezi toată discuția)