avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... 2 cf teren si casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

2 cf teren si casa

Buna ziua!Am un teren proprietate si o casa consruita pe acel teren insa am 2 cf-uri unul pe casa si altul pe taren;imi spuneti va rog frumos daca trebuie trecuta si casa pe acelasi cf al terenului sau in cazul in care vand casa si terenul acest lucru nu afecteaza vanzarea.
Va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: bia66 , utilizator 12:54, 8 Noiembrie 2011
V multumesc pentru raspunsurile de pana acum si m-am interesat ce urmeaza sa fac in legatura cu cele 2 carti funciare iar raspunsul a fost ca trebuie sa unific cele doua carti funciare (cea a terenului+cea a casei construite pe acel teren).
Va rog sa-mi spuneti daca pot personal sa depun actele pt.aceasta unificare sau daca trebuie sa apelez la o firma specializata.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

”notare” vs intabulare laurentiubogdan laurentiubogdan Proprietarul unei case de vanzare mi-a explicat ca imobilul are ”intabulare pe teren si [i]notare[/i] pe casa”. Motivul ar fi ca, in autorizatie, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru vanzarea unei case (cu terenul aferent) pentru ... Evapop Evapop Buna ziua, Pentru vanzarea unei case (cu terenul aferent) pentru care am extras de carte funciara si intabulare (unic proprietar) este necesara si releveul ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa danu_tza2003 danu_tza2003 Buna Ziua :\"> Sa imi iau curaj ca nou utilizator si sa pun si eu o intrebare.De curand am gasit o casa pe care vreau sa o achizitionez impreuna ... (vezi toată discuția)