avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procedura civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procedura civila

buna ziua.
m-ar interesa daca pot sa fac o cerere de amanare intr-un dosar civil, pe motivul ca , in afara de actiune, nu mi s-a comunicat nici un alt act aflat la dosar. mentionez ca la dosar se afla depuse si extrase cf. si in cazul in care o astfel de cerere este admisibila, cum ar trebui formulata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:29, 15 Septembrie 2008
pot sa fac aceasta cerere in scris si sa o trimit prin fax/posta, pt ca aceasta cauza este in alt judet si nu doresc sa ma prezint la acest termen?
Cel mai bine ar fi sa va prezentati la proces pentru a invoca acest art. si a solicita copi de pe actele depuse.
sa inteleg ca daca nu ma prezint exista riscul de a mi se respinge cererea?
Puteti face cererea si s-o trimiteti prin posta. De preferat, este ca cererea dvs sa ajunga cu cel putin cateva zile inainte de termenul stabilit pentru judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe propuse in lipsa uneia dintre parti lolo0112 lolo0112 in cazul in care am depus o cerere de amanare pentru a mi se comunica inscrisurile de la dosar(la al doilea termen si a doua amanare, prima amanare fiind ... (vezi toată discuția)
Ajutooor ! maneanicoleta2006 maneanicoleta2006 Buna ziua ! Am dat in judecata Inspectoratul scolar, unitatea de invatamant la care functionez, pentru neplata unor drepturi banesti, conform legii. La ... (vezi toată discuția)
Propunerea ºi administrarea de probe nikos_35 nikos_35 Intr-o cauza civila (sistare program vizitare minor), paratul cere amanare in repetate randuri... pt angajare avocat(justificat), studiere dosar si mai nou pt ... (vezi toată discuția)