cristinabaraila a scris:
aplicabilitatea dispozitiilor art. 32 alin1 din O.G. 2/2001 a fost suspendata pe o perioada de 52 de zile pentru ca au fost declarate neconstitutionale, iar dupa trecerea acestui termen si.au incetat aplicabilitatea pentru ca leguitorul nua pus in concordanta dispozitiile acestui articol cu prevedrile constitutionale. prin urmarea, incetand aplicabilitatea dispozitiilor art. 32 alin 1 din o.g. 2/2001, organul constatator nu mai e obligat sa inainteze plangerea instantie de judecata. agentii constatatori chiar fac mentiune pe procesul verbal ca plangerea se depune la judecatorie.
nu va contrazic dsra./dna. Cristina,este posibil,chiar nu am luat la cunostinta despre acest aspect,pana acum,si va multumesc mult ptr. aceasta informatie
...cat ceea ce priveste ca agentii constataori
fac mentiune ca plangerea se depune la judecatorie,ma indoiesc; cel putin procesele-verbale pe care le-am vazut pana acum imi dau aceasta indoiala,nu generalizez..
dar de curiozitate,rugam daca ar putea sa ne spuna utilizatorul care a deschis acest subiect daca pe procesul verbal al dumnealui agentul constatator a facut mentiunea ca plangerea se depune la judecatorie????