Sunt actionat in instanta pentru majorare intretinere 2 minori. Se cere de catre instanta adresa de la angajator inainte de primul termen si deci inainte de a se lua in calcul invocarea exceptiei , care se admite sau se respinge si apoi se trece la analiza fondului. Adresa eliberata (sunt in posesia ei) contine venitul net pe 6 luni, pentru fiecare luna in parte, dar venitul net cuprinde si prime,indemnizatie de CM si ore suplimentare.Pot solicita de la angajator sa imi puna la dispozitie adresa judecatoriei pentru a vedea ce si cum s-a,pentru a ma putea apara de o omisiune sau un abuz din partea instantei,poate fi un abuz din partea angajatorului,care avea cunostinta de situatie atunci cand a eliberat venitul,pot solicita angajatorului fisele fiscale detaliate pe ultimele 6 luni ? Am neclaritati in legatura cu ce se considera venit cu caracter permanent si continuu si cu ceea ce reprezinta spor in conformitate cu art. 409 alin. 7 "sporurile care au ca scop de a da celor incadrati in munca posibilitatea de a preveni sau de a inlatura efectele daunatoare pe care le au asupra organismului omenesc anumite conditii deosebite e munca, diurnele si indemnizatiile cu destinatie speciala". Primesc spor de munca grea de 20 de procente din salariu si spor de tura continua 15 procente . Am mari nemultumiri in legatura cu felul in care se face dreptate in orasul meu si am simtit pe propria piele ce poate face un avocat influent.Sunt de acord cu majorarea pensiei dar in conditiile prevazute de lege. Pot solicita instantei,in virtutea dreptului exclusiv al copilului asupra pensiei,sa oblige fosta sotie la justificarea banilor primiti cu titlu de pensie de intretinere ? Dar sa prezinte venitul pe care il realizeaza ? Daca ma puteti ajuta,va rog tare mult !
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...