lebenita a scris:
tu de pe care planeta ai picat?stau de 2 saptamani si urmaresc forumul acesta si mesajul tau a fost singurul care m-a determinat sa imi fac cont.tu ai postat la vrajeala doar sau care a fost ideea?eu stau si imi rupt coatele de 2 luni de zile 12 ore pe zi si am ganduri ca nu voi putea merge pregatit la examen si tu imi vii cu avioanele de la lumina lex si cum stai si inveti inainte cu o noapte de examen la oepa.macar nu mai incurca lumea,te-ai trezit vorbind.toti colegii/amicii mei invata de le sar capacele,nu mai stim cum sa facem sa putem acumula mai multa informatie si din nou vii tu sa ne luminezi pe cei de pe forum cum se poate invata pentru barou in 3 saptamani.te rog frumos sa iti limitezi postarile la domeniile la care chiar poti ajuta pe cineva si nu mai scoate ineptii de genul asta.cine se apuca azi de invatat pentru examenul de barou din octombrie pica 99% asta in cazul in care nu e vreun geniu nedescoperit.
p.s. : daca scopul postului tau a fost sa faci reclama la lumina lex atunci ti-a iesit.
Eu m am distrat....postarea respectiva era facuta la misto ca altfel nu pot s o numesc. Si eu sunt de parere ca manualele de la nominalex sunt proaste. Si partea cu invatatul e o mare vrajeala. Eu invat din luna decembrie 6 ore pe zi si abia am terminat materia de curand si acum recapitulez. N ai cum sa inveti in 3 sapt atata materie, apartine de domeniul fantasticului asta :))