avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2012

Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
Buna ziua,

daca ma poate si pe mine ajuta cinvea cu grile, pentru toate cele 5 materii sau oricare dintre ele, raman datoare. galadriel_galaton@yahoo.com

Va multumesc anticipat.

Ps: Examenul grila va fi de tipul celui de anul trecut, si anume grila deschisa (nici unul, unul sau doua raspunsuri corecte), asa este?

Ultima modificare: Marți, 14 August 2012
Iulia Malis Popa, Consilier juridic
galadriel_galaton a scris:

Buna ziua,

daca ma poate si pe mine ajuta cinvea cu grile, pentru toate cele 5 materii sau oricare dintre ele, raman datoare. galadriel_galaton@yahoo.com

Va multumesc anticipat.

Ps: Examenul grila va fi de tipul celui de anul trecut, si anume grila deschisa (nici unul, unul sau doua raspunsuri corecte), asa este?

cu niciun raspuns n-au fost grile :)) doar cu unul sau doua raspunsuri. corecte :)
Eu nu am gasit nicio carte cu grile la OEPA.... :( Daca aveti, le-as vrea si eu, pe adresa hotredweed@yahoo.com...
Multumesc!
Si eu as avea o rugaminte in sensul celei de mai sus. Pana acum nu am gasit decat grilele pe care presupun ca le-a parcurs toata lumea, si anume cele de pe site-ul UNBR, care s-au dat in anul 2010. Insa ar fi grozav daca mi-ar putea cineva trimite si alte grile/ spete pe care le-au gasit.

Insa mai ales v-as fi foarte recunoscator daca mi-ati putea trimite sinteze sau alte materiale pe care le folositi la invatat - eu pana acum nu am invatat decat de pe tratatele consacrate, dar nu am gasit nicio sinteza in format electronic. Orice ajutor mi-ar fi de mare folos.

Adresa mea e john_doe1704@yahoo.com

Va multumesc mult, mult de tot!
imi spune cineva din ce data incep inscrierile la barou? si pana cand tine....in baroul Sibiu in principiu..si daca are cineva sinteze la oepa.... everythingornothing2012@yahoo.com
Merci!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Examen admitere barou satelix satelix Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul ... (vezi toată discuția)