Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
pana la urma cei care suntem repartizati la Brasov in ce locatie dam examenul ? am tot cautat dar n-am gasit nicio informatie... sau inca nu se stie ??
In tematica scrie clar la ce date sa te uiti. In plus orice modificare aparuta ulterior anuntarii acestei tematici nu face obiectul examenului.
Inclin sa cred ca este corect ce ai gasit, dar ca sa fie mai sigur imi poti da adresa de mail pe privat si ti le trimit pe toate 3 descarcate conform indicatiilor din tematica.
"INPPA - Centrul teritorial Brasov
Aula Facultatii de Drept a Universitatii Transilvania Brasov - corpul T, Bd. Eroilor, nr.25" ... aici s-a data anul trecut. Nu cred ca au de gand sa schimbe cenrul de examinare in acest an..
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)