aveti idee in cat timp aflam rezultatul la proba eliminatorie -grila? va multumesc
CrisTiNa Tikale a scris:
În atentia candidatilor la examenul de primire în profesia de avocat – sesiunea octombrie 2012.
Va anuntam ca examenul de primire în profesia de avocat se va desfasura în urmatoarele locuri:
- Corpul M al Universitatii Titu Maiorescu (Bucuresti, Calea Vacaresti nr.189, sector 4)
- Corpul V al Universitatii Titu Maiorescu (Bucuresti, Calea Vacaresti nr.187, sector 4)
- Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" Splaiul Unirii nr. 176, sector 4, Bucuresti - acces prin intrarea D1)
Cu cel putin 24 ore înainte de data examenului, se va afisa repartizarea pe sali a
candidatilor pe site-ul INPPA si la locurile de desfasurare a examenului.
M-am uitat pe site si nu am gasit nimic am sunat la ei la secretariat si mi-au spus aceeasi treaba .Oricum pentru cei care nu sunteti din Bucuresti vedeti ca toate 3 locatii sunt la statia de metrou Timpuri Noi cel mai simplu si rapid , Este un complex format din 3 facultati asa ca sa nu va speriati.:) In rest bafta si mult noroc pentru ca avem nevoie :luck:
AndreeaSpataru a scris:
aveti idee in cat timp aflam rezultatul la proba eliminatorie -grila? va multumesc
in 3-4 zile au dat rezultatele anul trecut!!!
A fost o grila anul trecut, in care varianta corecta pt devolutiunea totala era in recursul procurorului si al partii vatamate.
Motiv pt care m-am decis ca nu inteleg nimic :D