adi_09 a scris:
eu nu inteleg de ce s-a anulat grila: civil - Grila 1 (40), Grila 2 (33), Grila 3 (24), Grila 4 (32) si aceasta procedura civila - Grila 1 (41), Grila 2 (58), Grila 3 (60), Grila 4 (46). La aceasta din urma spune clar codul de procedura civila art 159 ind 1 alin 2.
...prin anularea acestor 2 grile parca imi da tot mai mult de banuit ca cineva de-a lor trebuie neaparat sa treaca de aceasta proba si era sub limita cu punctajul
De acord.
Ar fi trebuit sa sa se fi expus si motivele in baza carora au fost anulate acele grile. Si mie mi se par destul de clare, fara loc de interpretari, dar ma rog.
Oricum am inceput sa-mi fac niste pareri destul de sumbre cu privire la examenele astea de tot felul. Tocmai am descoperit, citind apelul si recursul, ca la INM la interviu mi s-a dat o speta din aceste materii si am dat raspunsul gresit.
La Barou, din 2011 mi se pare ca vor sa reduca numarul avocatilor pe piata si bineinteles ca prioritate au pilele. Mi se pare horror ca anul trecut din aproximativ 580 de candidati care au trecut de grile sa fi ramas aproximativ 179. Daca cei 179 ar fi fost in ordinea in care au trecut de grile s-ar fi oprit la nota 83 la grile :O. Parca in alti ani nu era chiar asa de netrecut examenul asta.
Si inca ceva. Daca rezultatele se afiseaza maine pana la ora 22, cand anume se mai pot face contestatii la rezultate si cand anume se mai rezolva aceste contestatii?? Luni si marti??