justice85 a scris:
Ice Hellene a scris:
Imi pare tare rau pt voi si va voi spune experienta mea legata de acest examen. Am dat si eu acum 2 ani, am avut doua note de 9, un 10 si la penal surpriza: nota 3, in conditiile in care imi calculasem mai mult de 8. Am depus contestatie si nu mi-au dat absolut nimic in plus, sunt sigura ca nu s-a uitat nimeni peste lucrare. Mie mi-e clar cat de aranjat e acest concurs, dar poate voi aveti mai mult noroc. Eu, una, nu mai sunt atrasa sa sustin un astfel de concurs...
Mult succes!!! Mai bine zis: mult noroc!
Imi pare tare rau pentru tine! Dar de ce nu ai insistat de ce nu ai cerut sa-ti vezi lucrarea? De ce nu ai intentat actiune in instanta? Adica ce mai puteai face? Mi se pare strigator la cer pentru ca nu e tot aranjat fiindca am avut colegi care au luat care nu au avut nimic aranjat si care nu isi doreau in mod deosebit acest examen.
Sunt sigura ca nu e tot aranjat, am avut colegi care au luat, de asta am zis de noroc. Aici e cum ti-e norocul, cine corecteaza lucrarea ta. Am spus si de celelalte note ca sa ni se inteleaga ca ma supraapreciam.
Ma descurajau multi atunci, sa nu merg in instanta ca mi-i pun in cap si alte asemenea lucuri. Voi sa faceti cum simtiti, nu va luati dupa nicio parere!
Acum nu-mi doresc decat INM, dar va inteleg perfect supararea. Recent am auzit si zvonuri de cazuri in care s-a castigat in instanta. Bafta!