avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2012

Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
nu stiu ce ati patit voi dar eu dupa examen mi-am calculat notele si acum la afisare,sunt aceleasi note cu toleranta de 15-20 sutimi in afara de oepa unde mi-am calculat nota 9 si am primit 7 DAR sunt aproape sigur ca am primit 7 pentru ca nu a mai avut nimeni nervi sa imi descalceasca scrisul pentru ca a fost singura materie unde lucrarea a aratat oribil.desi am scris corect si punctajul trebuia sa fie 9,modul in care am redactat-o a fost infect(m-am gandit in timpul examenului sa scriu iar dar nu am avut chef si nervi).la celelalte materii unde am avut un scris de om normal si mi-am expus ideile intr-o forma "citibila" a fost ok.
ma poate ajuta si pe mine cineva cu carti pdf la penal general-mitrache,special-toader sau penal general si special-udroiu. va multumesc anticipat!adresa de mess:ioana_mary1981@yahoo.com
justice85 a scris:

adi_09 a scris:

si ce ceri in instanta?

nu stiu daca e act administrativ sau nu. anularea hotararii dupa contestatie

de ce sa fie act administrativ ? unbr nu este autoritate publica.
doomkikidex a scris:

Pe bune ca inca 2-3 saptamani nu stiu ce fac..destul mi-au ajuns toate emotiile astea. Acum stau cu gandul ca cine stie la cine se mai duce lucrarea mea si cine mi-o corecteaza. Sper ca intr-adevar cine se uita peste ele sa o fac asa cum trebuie.

Mi se pare incredibil ce note avem la penal. Sunt dintre cei care au participat si la INM si am cazut desi aveam la prima proba 77, si vad ca si doomkikidex si adi_09 ati patit la fel ca mine si la barou. Mie mi-au dat 4,95 la penal. Inca vreau sa cred ca este o eroare materiala si ca se va rezolva la contestatii.....
adi_09 a scris:

justice85 a scris:

adi_09 a scris:

si ce ceri in instanta?

nu stiu daca e act administrativ sau nu. anularea hotararii dupa contestatie

de ce sa fie act administrativ ? unbr nu este autoritate publica.

exista un caz din Oradea, care a actionat UNBR-ul in instanta si a castigat in prima instanta la CAO, dar i-au dat termen de recurs la ICCJ pe 2014. O sa aflu detalii si revin cu informatii, dar se poate. Eu zic sa nu renuntam. Si eu vreau sa merg pana in panzele albe pentru acest examen pt ca materia o stiu bine si merit sa am calitatea de av stagiar

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)