avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2012

Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
adi_09 a scris:

goethe a scris:

Asa este, anul trecut au trecut multi dupa contestatii dar..ia uitati-va cam cati trecusera inainte contestatii si comparati cu situatia de anul acesta..nu vreau sa dezumflu pe nimeni dar trebuie sa fiti realisti. S-ar putea ca anul acesta sa nu se repete situatia de la contestatii de anul trecut.

eu sunt realist, sa-mi dea ceea ce mi se cuvine !!

ai si tu dreptate dar noi nu cerem mila sau pomana. nu ma intereseaza statisticile lor, daca vroiau sa nu trecem multi trebuiau sa nu anuleze arbitrar grilele care s-au anulat si apoi sa ne fure la punctaj. eu am facut 80 la grila si acum m-au furat cu peste 4 puncte la penal, asa ca nu e corect, eu vreau punctele pe care le merit inapoi indiferent de nr intratilor
Fratilor...vreau sa dezbatem urmatoarea chestie...la centrul teritorial inppa brasov...din 33 de candidati ptr definitivat...33...si toti RESPINSI!!!!!!!! ce ziceti....e posibil asa ceva????????? de ce nu se iau masuri????? E INCREDIBIL ASA CEVA!!!!!!!!!
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2012
nae2012, utilizator
Eu nu am spus ca nu meritati. Am spus doar ca s-ar putea sa nu se repete situatia de anul trecut.
Bafta tuturor!
nae2012 a scris:

Fratilor...vreau sa dezbatem urmatoarea chestie...la centrul teritorial inppa brasov...din 33 de candidati ptr definitivat...33...si toti RESPINSI!!!!!!!! ce ziceti....e posibil asa ceva????????? de ce nu se iau masuri????? E INCREDIBIL ASA CEVA!!!!!!!!!

nu am vazut subiectele de la definitivat dar zic ca ar trebui sa fie mai accesibile fiindca atunci cand lucrezi nu ai atata timp de invatat. daca la stagiari e greu cand mai avem timp de invatat ce sa zic la definitivat. ar trebui la def sa se puna accentul mai mult pe partea practica zic eu
are cineva contracte speciale vol.1-deak. as dori si eu. va multumesc! adresa de mess:ioana_mary1981@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Examen admitere barou satelix satelix Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul ... (vezi toată discuția)