radul22 a scris:
@Nae. Nu cred ca inteleg exact la ce va referiti.
Examenul de definitivat are loc in decembrie.
Daca e vorba de admiterea in profesie direct ca av definitiv, nu, nu cred ca a fost blat. O persoana pe care o cunosc vag, mai degraba din cunostinte, a intrat prima pe tara la definitivi. Fara pile, fara spaga. Doar cu invatat.
La nivel de tara nivelul se pare ca a fost slab. Iar la centrul Brasov poate chiar nu a fost nimeni suficient de bine pregatit - plus, poate lotul de lucrari a cazut la un alt centru unde au dat si peste niste corectori mai severi sau mai slab pregatiti, caz in care au corectat strict de pe un barem mai mult sau mai putin bun.
din moment ce pe persoana respectiva o cunosti vag sau prin intermediul altor cunostinte de unde stii tu cat a invatat sau daca a avut sau nu pile ?... oricine poate da impresia ca a invatat de s-a rupt si el de fapt nici nu a deschis cartea si a fost admis. Nu vreau sa insinuez nimic, poate chiar a invatat persoana respectiva, dar eu deobicei ma feresc sa vorbesc despre altii, neavand informatii ca s-a straduit sa invete sau fara sa fi discutat pe perioada invatatului.