luiza2008 a scris:
Cartea despre partea generala nu are cum sa fie mai cuprinzatoare decat cealalta,pentru ca trateaza doar partea generala,nimic altceva,nici macar persoanele.
Institutii de drept civil in reglementarea noului Cod civil Partea generala, drepturi reale, obligatii, contracte, succesiuni Gabriel Boroi, Liviu Stanciulescu,desi are doar 700 de pagini,analizeaza mai multe institutii ale dreptului civil,dupa cum reiese si din titul ei.
Poti vedea aici cuprinsul cartii:
[ link extern ]
Curs de drept civil. Partea generala. Gabriel Boroi, Carla Alexandra Anghelescu-Cuprins:
[ link extern ]
luiza2008, multumesc pt. link-uri. Poate nu m-am exprimat eu bine - ma refeream la "Partea generala" ca fiind mai detaliata exclusiv pe probleme legate de p.gen. - act juridic, nulitate, etc., nicidecum in ce priveste toate problemele de drept civil. Faptul ca are aprox. 400 pag., fata de 700 - Institutiile, ma facea sa cred ca trateaza mai amanuntit unele aspecte. Insa comparand cele 2 cuprinsuri am observat ca de ex. actul juridic civil e tratat in aprox. 160 de pag. in ambele carti, deci probabil in mod identic. Eram curioasa si de parerea celor care au, eventual, cartile. Multumesc.
Ma puteti ajuta sa-mi trimiteti si mie subiectele de la admitere barou din 2011, etapa II (adica spetele si baremul).
Pe pagina INPPA nu se deschid decat subiectele tip grila.
Multumesc mult! Adresa mea este buletedana@yahoo.com.
dana13 a scris:
Ma puteti ajuta sa-mi trimiteti si mie subiectele de la admitere barou din 2011, etapa II (adica spetele si baremul).
Pe pagina INPPA nu se deschid decat subiectele tip grila.
Multumesc mult! Adresa mea este buletedana@yahoo.com.
Check your mail! :)