Buna, tot la fel gandesc si eu si de aceea am inceput in mod categoric cu penalul, apoi procedura penala, apoi procedura civila, legea profesiei de avocat si civilul, oricum sunt multe institutii neafectate de modificari si in dreptul civil, asa ca nu e nici o problema in a continua studiul pana la primirea de noi informatii :coffee:
Misha80 a scris:
Buna seara! Vin cu o informatie preluata de pe forumul Admitere INM 2012. Se pare că au fost consultati decanii facultatilor de drept si s-a hotarat ca la admiterea din august, programa de la civil sa cuprinda doar aplicarea legii civile in timp si actul juridic civil, bineinteles din noul cod. Restul institutiilor vor fi dupa vechiul cod civil. Consider ca este o informatie interesanta si utila mai ales pentru cei de la INPPA care vor alcatui tematica de concurs. Zvonul se va confirma, probabil cand cei de la INM vor face publica hotararea. Eu va urez spor la invatat. Deocamdata nu am ajuns la civil, tocmai din aceasta nesiguranta. Personal, nu imi permit sa pierd timpul cu presupuneri si nici nu sunt dispusa sa fac sinteze dupa noul cod, si apoi sa ma trezesc ca se va da dupa vechiul cod. Spor mult!!!!!:coffee: