anca_me a scris:
luiza, aceeasi bibliografie o am si eu, dar urmeaza sa corelez si eu tematica la DREPT CIVIL cu cartile recomandate si de tine. Intrebarea mea este daca ai facut si tu acelasi lucru si daca cele 4 carti printre care se numara si noua aparitie ,, Institutii de drept civil in reglementarea noului Cod civil - Partea generala, drepturi reale, obligatii, contracte, succesiuni - Gabriel Boroi, Liviu Stanciulescu'' acopera intreaga tematica.Aceasta carte acopera intreaga tematica la TGO ?(intreb intrucat nu am achizitionat-o inca).:)
Inca nu am corelat/updatat tematica la Civil,dar o voi face cat de curand posibil.
Nu acopera intreaga tematica. Uite aici gasesti cuprinsul,ca sa iti faci o idee:
[ link extern ]
La TGO este foarte putin in cartea asta. Este insa aparuta Noul cod civil republicat. Cartea a V-a. Despre obligatii (art. 1164-1649) Comentarii si explicatii - Ion Turcu
Nu stiu cat este de buna,completa,pentru ca eu nu o am.
1.in stitutii de drept civil in reglementarea noului cod civil de Gabriel Boroi si Liviu stanciu de la hamangiu are cineva?ce parere aveti ,merita cumparata cartea?explica clar? [ link extern ] ... ?
2. Drept procesual penal de Jidovu Nicu vi se pare ca are cam putina materie,adica explica cam pe scurt ,ce mi recomandati la procesual penal?
3.la procesual civil Ciobanu de unde as putea cumpara vol I si II?
4 Cei care formuleaza subiectele cam in ce perioada le fac?daca stie cineva...
1. Da,merita cumparata,zic eu. De explicat,explica clar,in stilul deja consacrat al prof. G. Boroi.
2. Subscriu la recomandarile colegei Andreea.
3. Cartea de care spui este un tratat teoretic si practic de procedura civila din 1997,deci foarte vechi. :D
Daca vrei sa inveti dupa Boroi,Drept procesual civil. Curs selectiv. Teste grila. Editia 5 - V.M. Ciobanu,G. Boroi,Briciu Traian Cornel.