avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre donatie catre copilul tu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre donatie catre copilul tu

Am 2 fiice una cu probleme psihice si cealalta sanatoasa.Pentru protectia lor am

facut fiecareia donatie cate o proprietate cu conditia sa locuiesc pana la sfarsitul
vietii intr'o parte, este de fapt fostul meu apartamentul meu iar la cealalta fiica este
o casuta pe care am cumparato adata cu terenul pe care ea a construit o vila si vara
mai stam eu si sotul meu pentru ca suportam mai usor caldura.In concluzie fiecare
are casa ei si promisiunea donatiilor dupa moartea noastra.problema este ca mai asles cea mare se poarta urat cu noi,noi ce putere mai avem sa pretindem o comportare civilizata
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 10:53, 19 Octombrie 2011
buna dimineata.
ceilalti trei nepoti pot invoca reductiunea liberalitatii excesive, in termen de 3 ani de la decesul donatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi revocată donația unui imobil după decesul unuia dintre donatori? karmakay karmakay Buna ziua, As dori sa asflu drepturile de mostenitor al mamei mele pentru apartamentul in care locuieste tatal ei. Mentionez ca apartamentul a fost donat de ... (vezi toată discuția)
Atacare donatie teodorescu sorinela teodorescu sorinela Buna ziua. Daca decedatul a facut donatie unuia dintre fii, rezultat din a doua casatorie, ceilalti fii (care sunt utilizatorii imobilului) pot ataca ... (vezi toată discuția)
Contract de donatie botezmada botezmada Buna ziua! Sotului meu i-a fost donata o casa, fara nici un fel de obligatii sau pretentii, in urma cu 9 ani de catre o familie, sot si sotie care au 3 ... (vezi toată discuția)