avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Recensamant 2011: Voi fi amendat daca am lapsus? Cum ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Recensamant 2011: Voi fi amendat daca am lapsus? Cum sunt recenzati romanii stabiliti in strainatate? Ce dovada am ca am fost recenzat?

Buna Ziua,

As dori sa stiu daca la recensamantul care a inceput astazi, institutiile statului ar avea baza legala de a ma amenda cand nu imi voi aminti nimic sau voi avea lapsusuri.

Pe scurt, voi avea lacune in memorie exact pe temele propuse de recenzor.

Sa fiu sincer, nu mi se pare normal sa fiu amendat pentru ca nu-mi amintesc. Ii voi spune ca sufar de retard mintal, si probabil nu o sa-mi amintesc niciodata.

Multumesc anticipat,
Andrei

-Ma scuzati, dar nu gasesc categoria in care sa includ acest thread-
Buna seara,eu sunt acum in italia. Muncesc aici si nu am posibilitatea de a fi acasa in romania in perioada recensamantului.Aaici am completat saptamana trecuta formularul on line...nu inteleg de ce la noi nu este posibil ? trebuie sa vina un recenzor cu caietul si te scrie acolo...traim in 2011.Asa aveam posibilitatea de a completa acest formular care aici in italia are 20 de intrebari(familie,loc de munca si m2 ai casei unde locuiesti).AM VRE-O POSIBILITATE?VA MULTUMESC ANTICIPAT
adragan964, pentru dv vor raspunde cei aflati in tara - familia, adica...
In chestionare se face referire la persoanele plecate din RO.
buna ziua,apartamentul meu este inchiriat iar familia mea (eu,sotia si baiatul )suntem in italia de 11 ani deci,nu stiu cine ar putea raspunde pt noi la completarea formularului....prin internet nu e posibil?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
adragan964, utilizator
@adragan964 stati linistiti ca in tara abia merge....#-o
as dori sa stiu daca persoanelor recenzate li se inmineaza o dovada ca au participat la recensamant, pentru ca este posibil , la cate tampenii se petrec in tara asta, sa ne trezim cu vreo amenda precum ca am refuzat sa participam la recensamant !
Si o alta intrebare : credeti ca este normal sa se anunte abia acum, dupa ce a inceput recensamantul, ca nu este obligatorie divulgarea cnp-ului ? [EDITAT]


Ultima modificare: Duminică, 23 Octombrie 2011
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

Recensamant 2011: voi fi amendat daca refuz sa divulg cnp? popescu ana popescu ana Care sunt consecintele legale, daca refuzi sa dai CNP-ul la recensamant? Esti obligat de lege sa-l dai, avand in vedere ca CNP-ul este ceva personal? (vezi toată discuția)
Vi se pare normal sa completam rubrica cnp sau considerati ca e abuz ? Roland Mindrila Roland Mindrila Romanii sunt obligati, prin lege, sa le comunice codul numeric personal (CNP) recenzorilor, in caz contrar urmand sa raspunda ... (vezi toată discuția)
Recensamant... (e legal sa-mi fie cerute datele personale de oricine?) ilie0001 ilie0001 Daca la recensamant se cer date confidentiale (CNP, Serie si nr.BI, etc) este legal sau nu avand in vedere ca unii recenzori sar putea sa nu fie ... (vezi toată discuția)