avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere contract de munca

lucrez de 4 ani intr-o agentie a unei societati.desi nu e reorganizare, mi se cere demisia , pe motiv ca sunt reduceri de personal. situatia de fapt este ca a mai fost infiintata o alta agentie in oras si se urmareste comasarea lor iar datorita faptului ca sunt casiere si intr-o agentie si in cealalta sunt obligat sa-mi dau demisia ca celalalt casier sa-mi preia postul pe cae sunt titular si cu vechime in munca mai mare. am solicitat sa mi se desfaca contractul de munca dar se insista sa-mi dau demisia. e normal acest lucru???
Cel mai recent răspuns: paginiaurii , utilizator 12:31, 28 Octombrie 2011
cum era de steptat presiunile s-au intetit, zilnic sunt chemata la director care imi spune ca de ce nu inteleg sa plec ca ce tot ma incapatanez, locul meu nu mai e acolo.am cerut lamuriri la centrala si raspunsul a fost ca ei nu pot lua nici o masura.deja nu mai am acces la datele care imi permiteau sa-mi desfasor activitatea. oare cine ii da acestui directul dreptul sa ma ameninte si sa ma jigneasca in fiecare zi doar pentru ca imi cre drepturile.
as vrea sa stiu daca depunerea unei plangeri la itm poate stopa acest abuz sau il poate inrautati.
iza2 a scris:

cum era de steptat presiunile s-au intetit, zilnic sunt chemata la director care imi spune ca de ce nu inteleg sa plec ca ce tot ma incapatanez, locul meu nu mai e acolo.am cerut lamuriri la centrala si raspunsul a fost ca ei nu pot lua nici o masura.deja nu mai am acces la datele care imi permiteau sa-mi desfasor activitatea. oare cine ii da acestui directul dreptul sa ma ameninte si sa ma jigneasca in fiecare zi doar pentru ca imi cre drepturile.
as vrea sa stiu daca depunerea unei plangeri la itm poate stopa acest abuz sau il poate inrautati.

Depunerea unei sesizari nu cred ca va calma lucurile decat pe moment. Cel mai probbail vor continua intimidarile si vor incerca sa scape de dumneavoastra ori disciplinar ori sa va declare ca nu mai corespundeti profesional (in urma unei evaluari). Daca primiti decizia....la tribunal.
In plus...incercati sa nu semnati nici un fel de act....si cautati sa aveti ceva acte care sa va foloseasca.
Bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

act aditional schimbare punct lucru altfel incetare cim Ana M M Ana M M Buna ziua, Societatea are 2 puncte de lucru unul intr-o localitate iar unul in alta localitate. La punctul de lucru la care lucrez societatea are spatiul ... (vezi toată discuția)
Cerere de demisie eduard62 eduard62 Firma la care sunt angajat cu CIM pe perioada nedeterminata imi solicita demisia. Acest lucru mi-a fost transmis de un avocat angajat de firma, dar nu mi s-au ... (vezi toată discuția)
Demisia si somajul? AlexandraLeo AlexandraLeo Buna ziua, Am rugamintea sa-mi oferiti consiliere provitor la urmatoarea problema: de mai bine de 2 ani lucrez intr-un domeniu care a devenit si este pe zi ... (vezi toată discuția)