avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum se face contestatie la amenda pentru izolatia ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum se face contestatie la amenda pentru izolatia termica

in luna noiembrie 2010, am primit de la primaria oradea o somatie pentru a scoate izolatia termica facuta fara autorizatie. In urma cu cateva zile, mi-a venit amenda(canf legea 50/1991). O nimica toata.:) 1000 lei. Problema este ca, izolatia termica am facut-o in 2007, in primavara. Dar tot legea 50/1991 la art 31 spune " Dreptul de a constata contravenţiile şi de a aplica amenzile prevăzute la art. 26 se prescrie în termen de 2 ani de la data săvârşirii faptei.
"
ce trebuie sa fac? Cum demonstrez ca am facut izolatia in urma cu 4 ani? Nu am factura, deoarece tot ce am facut, am facut in regie proprie.
Pot sa aduc martori vecinii?
daca fac contestatie sunt sanse sa ma lase in pace sa nu dau jos izolatia?
johnpescar a scris:

Eu sunt curios cum ar arata fatada unui bloc dupa ce este renovata pentru a fi adusa la situatia anterioara, dupa ce se da jos anvelopa prinsa cu dibluri de polistiren, in urma carora vor ramane gauri ca dupa revolutia din '89. Dupa ce intr-un cartier se apuca toti sa execute ceea ce primaria cere referitor la fatade aduse la situatia anterioara ...:stunned:

asta e una, dar interesant e ca inainte era deja ca dupa 89.
inca ceva interesant e ca prin '92, apartametul parintilor care stau tot la parter, era tot plin de graffiti cu schelete si alte chestii, facute de niste derbedei care stateau in zona."in 2002, m-am hotarat sa schimb aspectul, cu o vopsea care acopera ff bine prostiile alea.
intrebarea e de ce in 10 ani, nimeni de la primarie nu a facut nimic?
aaaaaaa, nu schimba arhitectura...
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2012
adelina prada, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica elaeco elaeco Buna ziua, Doresc sa va intreb daca este legal ca izolatia termica a peretilor exteriori pe care eu am facut-o din bani personali sa fie data jos de catre ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de la primarie ptr izolatie termica jade_0923 jade_0923 Buna ziua, Ca orice om gospodar, care vara isi face sanie si iarna caruta, deja ma gandesc sa fac izolatia termica a peretilor exteriori si a plafonului de ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de aprobari de la cineva daca vreau sa imi izolez apartamentul? claudiabranoiu claudiabranoiu Buna seara, am si eu o intrebare, daca vreau sa imi izolez apartamentul pe cheltuiala proprie trebuie sa am aprobari de la vecini sau din alte parti? Stau ... (vezi toată discuția)