avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare

Buna ziua!Tatal meu are contract de donatie de 5/6 din 1000mp teren .A si dori sa stiu daca se poate intabula pe terenul ce i se cuvine lui daca celalalt proprietar nu doreste acest lucru.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lilianna , utilizator 21:27, 23 Octombrie 2011
Multumesc!nu cred ca o sa vrea toti la notar,aveti idee cam cat timp dureaza in instanta?Mai are un frate de 81 de ani si ma gandesc ca numai apuca iesirea din indiviziune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune iesire din indiviziune teaavram teaavram suntem mai multi mostenitori pe un teren arabil extravilan si o casa cu terenul intravilan aferent, 3 dintre noi dorim sa vindem cota noastra din terenul ... (vezi toată discuția)
Cum se face iesirea din indiviziune in acest caz? Gabi92 Gabi92 Buna ziua! Am si eu o problema legata de cadastru, carte funciara. Bunicul meu mai are 3 frati si au un teren arabil. Ei au facut succesiunea. Bunicul si ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune andruta1403 andruta1403 Tatal meu este unul dintre cei 6 mostenitori (dintre care 3 sunt decedati). S-a incercat o iesire din indiviziune (in 2008), dar nu s-a finalizat deoarece ... (vezi toată discuția)