avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rechizitoriu procurori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rechizitoriu procurori

Buna seara! As vrea sa intreb daca rechizitoriul procurorilor are vreo legatura cu arestarea preventiva a inculpatului?! Fapta s-a intamplat acum doua luni si inca nu s-a dat drumul la proces cu toate ca s-a facut tot ce trebuia facut, toti martorii au fost audiati... De ce intarzie procurorii cu dosarul? Eu cred ca e vorba de reincadrarea faptei. Initial a fost arestat preventiv pentru omor calificat doar pentru ca s-a intamplat in public. Acum speram intr-o noua incadrare a faptei fiindca toate probele si declaratiile martorilor duc la ideea ca a actionat in legitima aparare, a fost provocat.Cum ar putea sa incadreze acum fapta?
Cel mai recent răspuns: ion_iliescu , utilizator 15:48, 30 Octombrie 2011
Si daca au asa de multe probe CLARE ca nu a actionat in legitima aparare de ce nu dau drumul la dosar? Ce probe solide sa mai existe daca inculpatul a recunoscut fapta din prima??? Si inca 20? Deja i se scade o treime din limitele de pedeapsa pt comportamentul avut dupa savarsirea faptei. Daca nu stii de ce mai raspunzi. Stii tu mai bine ca avocatul? Eu vroiam doar sa stiu de ce intarzie procurorii cu dosarul .Atat. Sa se aseze cat mai comod acolo cine iti este mai drag.Omul doar s-a aparat.
Domnisoara olimpia stie ce spune.
Sa nu credeti ca daca martorii spun ca a soft legitima aparare,asa si este.trebuiesc coroborate probe.

Si eu cred ca va ramane pe arest.
Totusi,sper sa nu fie asa.
Nu putem stii de ce nu da drumul la dosar,nu stim ce contine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire la nesfarsit a duratei de arest preventiv waiter waiter Ce se intampla da ca esti arestat preventiv de 10 luni iar la final se dovedeste ca probele sunt insuficente pentru a fi condamnat,dar exista numai indicii ... (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva floare-albastra floare-albastra inftactiune: luare de mita durata arest preventiv: 24 h + 29 zile + 60 zile intrebare: pe 10 sept. expira si cele 60 zile, se mai prelungeste mandatul de ... (vezi toată discuția)
Speþã Florentina_v Florentina_v Bună seara ! Site-ul acesta este menit să explice anumite incertitudini şi ca atare prezint următoarele : X. M conducând sub influenţa băuturilor ... (vezi toată discuția)