Buna ziua tuturor.Am mai gasit pe forum ceva subiecte similare dar nu am gasit totusi raspunsu la trebarea mea...Am o mica problema cu proprietaru...Stau in chirie intr'o garsoniera, am contract de mana(fara notar) unde se specifica faptu ca daca nu platesc chiria in max 15 zile de la data efectuarii platii scrisa pot fi dat afara.Eu am depasit acea limita si in schimb am inceput astazi sa ma cert verbal, fara injurii, cu proprietaru. Spre seara am avut surpiza sa ma trezesc la usa cu proprietaru insotit de 2 agenti de politie. Dupa o scurta cearta unu din agenti mi'a spus ca ma poate amenda cu 40 de lei zilnic timp de 90 de zile, sau ca la cererea proprietarului ma poate scoate afara din imobil fara sa imi scot bunurile..... totul pana ma achit corect fata de proprietar...Nu inteleg ce probleme as putea avea in cazul in care nu am sa platesc si am sa parasesc imobilul in ziua urmatoare. Primesc amenzi zilnic timp de 90 de zile, etc? Va multumesc pt timpul acordat acestei scrieri si va doresc o saptamana minunata!!!!
Am primit amenda cum ca nu aveam viza de flotant...perfect adevarat si legal....oare v'or mai gasi alte scurtaturi spre a mai trimite alte amenzi?... Va doresc timp !!!
Am primit amenda cum ca nu aveam viza de flotant...perfect adevarat si legal....oare v'or mai gasi alte scurtaturi spre a mai trimite alte amenzi?... Va doresc timp !!!
P.S..... referitor la partea cu chiria si amenzile in caz ca nu se subantelege..