Am o prietena care a furat zilele trecute din magazin , a fost prinsa si identificata. A mers la politie si a dat declaratie recunoscandu-si vina. Nu a fost amprentata insa, dar i s-au luat toate datele. Ce se va intampla in acest caz? ea este studenta anul 1 la drept, va mai putea profesa dreptul pe viitor? Fapta va exista in cazier? Cam care va fi pedeapsa? Nu am specificat ca ea furase niste produse cosmetice in valoare de 470 000 lei vechi.
Astept un raspuns.
Multumesc!
Va rog imi mai puteti raspunde la aceste intrebari? Ce este de facut acum? sa astepte ca sa zic asa 'sentina' sau pana primeste un raspuns din partea organelor judiciare sa ia legatura urgent cu un avocat? este destul de probabil sa primeasca doar o amenda administrativa avand in vedere ca este prima abatere si nu reprezinta pericol social, sau este destul de normal sa i se faca si dosar penal pentru o suma de 48 ron?
Furt prima abatere
rm7
Buna ziua. Acum cateva zile am furat dintr-un magazin o pereche de papuci. Am fost surprins la iesirea din magazin iar domnul de la protectie m-a prins si m-a ... (vezi toată discuția)