desi trimit banii de pensie de intretinere, ei nu sunt ridicati de la posta si imi sunt returnati.
cu rea credinta, nu mi se pune la dispozitie un numar de cont desi l-am cerut in repetate randuri.
mai mult, mi s-a facut deja plangere penala pentru abandon de familie.
va rog sa imi spuneti daca exista o cale sa ii trimit banii ... cu forta.
as vrea sa ma asigur ca primeste banii si ca nu ma mai hartuieste cu politia.
un executor judecatoresc m-ar putea ajuta in acest sens?
Mi-a luat dreptul de a vedea copiii, ignorând o decizie judecătorească ce îmi atribuia un program de vizită provizoriu, nu l-a împiedicat nimeni să o facă nici când decizia a fost investită cu formulă executorie.
Nu vreau să îl vorbesc de rău, ura este un lucru pe care nu îl înţeleg. Alt rău decât acela că am plecat dintr-o căsnicie care mă distrugea încet, nu i-am făcut. S-a afişat cu o doamnă imadiat după ce am părăsit domicilul conjugal, când încă procesul de divorţ era pe rol. Acum e liber şi are şi copiii. Vă repet, sunt aici să înţeleg...dar încep deja să mă tem că pentru unele întrebări nu sunt răspunsuri.
Nu vreau sa intelegeti gresit ceea ce va spun, dar impresia mea este ca nu va putea lua dreptul de a va vedea copii daca dumneavostra 'lucrati' un pic in sensul acesta. Dar asta e alta discutie.
Ca sa fiu 'on topic' acum - de ce va stresati ca v-ar putea reclama pentru neplata pensiei (in conditiile in care dvs chiar puteti demonstra ca ati vrut sa platiti) in loc sa va stresati ca nu va vedeti copii?
Nu sunt eu in masura sa va dau sfaturi, tind sa cred insa ca raspunsul este tot la dvs dar tot ceea ce trebuie este sa doriti sa-l aflati.
Vizita minori
vrd
Buna ziua .
Am , divortat in urma cu 2 ani .Mi-au fost incredintati cei 2 copii minori.
Am cazut de acord la programul de vizita .
Dar niciodata nu s-a ... (vezi toată discuția)
Program vizita
rockeru777
in urma divortului care s-a pronuntat acum un an , hotarare definitiva si irevocabila, investita cu titlu executoriu, s-a stabilit de catre instanta un program ... (vezi toată discuția)