avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare persoane fara titlu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare persoane fara titlu

Buna ziua,
Am cumparat un imobil (casa), iar in una dintre camere se afla o familie (2 persoane) care au locuit acolo, fara titlu, numai cu acordul fostului proprietar. Cum considerati ca ar fi cel mai corect sa procedez: ii trimit notificare de eliberare a camerei respective prin executor judecatoresc sau este suficienta o notificare simpla, din partea proprietarului?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:34, 28 Octombrie 2011
haotarati-va pe ce cale vreti sa mergeti!
daca faceti plangere penala nu puteti investi si instanta civila, pentru ca penalul suspenda civilul. altfel spus procesul civil se va suspenda si se va repune pe rol abia dupa solutionarea plangerii penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna a fi in posesie? serg2001 serg2001 Nu imi este foarte clar ce inseamna posesie a unui imobil. Eu am cumparat o garsoniera si o alta persoana a capatat drept de uzufruct viager. Prima ... (vezi toată discuția)
Falsul intr-o declaratie data la politie madoiclimber madoiclimber Am un litigiu, in calitate de proprietar, cu niste chiriasi al caror contract de inchiriere a expirat de 4 luni, si ei refuza sa paraseasca apartamentul. ... (vezi toată discuția)
Chirias_lucrari_ tibik tibik Am inchiriat o casa unui chirias plin de initiativa. Acesta a efectuat lucrari de "imbunatatire", zice el, in casa respectiva: a demolat parapetul unei ... (vezi toată discuția)