Am un prieten si i-au luat permisul pt conducerea autoturismului sub influenta alcoolului, cu 1,20 gr alcool in sange. Stiu cum suna...dar nu-l justifica, a avut motivele lui.
Asta s-a intamplat in 11 Ianuarie, de atunci a fost chemat la politie sa mai dea o declaratie dar de atunci nimica. Inseamna ca sta pe dreapta de mai mult de 10 luni.
Pe mine m-ar interesa cat timp mai dureaza sa fie chemat la procuror? Cat mai dureaza tot procesul pana la sentiinta dupa ce a fost chemat la procuror? Cat mai trebuie sa stea omul fara permis? daca nu stiti exact sa-mi scrie cu aproximatie...
Multumesc anticipat.
Buna seara,
Am si eu o intrebare si sper sa ma poata ajuta cineva cu un sfat... am avut permisul anulat in data de 11 septembrie, cu sentinta: 6 luni cu suspendare! Din cate am citit pe acest site nu pot sa dau examen decat dupa un an de la data ramanerii definitive a acestei sentinte... ceea ce insemana ca voi putea da din nou examen pe data de 11 septembrie 2013!
Din pacate am mare nevoie de permis si nu mai pot astepta pana atunci! Intrebarea mea este daca se poate face ceva pentru a avea dreptul de a da examen pentru permis mai devreme! Exista cumva sansa sa obtin o derogare de la politie??? sau ceva de genul asta???
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!!!
Redobandire permis
Catalinbz
Ca multi altii de pe forum am calcat si eu stramb.In data de 15 aprilie 2012 am fost prins baut la volan in urma unui accident soldat doar cu avarierea masinii ... (vezi toată discuția)