avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Model Incheiere dare data certa si..
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Model Incheiere dare data certa si..

Va rog, imi poate da cineva un model de Incheiere de data certa?
Totodata, imi puteti spune ce timbre trebuie sa prezinte partea pentru a obtine aceasta incheiere de data certa? Daca o persoana doreste o astfel de incheiere, pe langa timbre, av. poate incasa si o suma de bani ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dana13 , utilizator 13:19, 5 Noiembrie 2011
Un contract de închiriere cu dată certă este opozabil şi terţului dobânditor al bunului închiriat. În traducere, dacă acel contract este menţionat într-un registru public cu formalităţile cerute de lege (de ex. este înregistrat la fisc, atestat de avocat, certificat de notar – inclusiv făcută o copie legalizată, menţionat la registrul comerţului ca dovadă pentru sediu, etc) atunci şi persoana care dobândeşte proprietatea imobilului în timpul în care este închiriat va fi obligată să respecte termenul închirierii. Acest lucru nu trebuie confundat cu înregistrarea la fisc – cum spuneam, asta e doar una din modalităţile în care se poate dobândi data certă.
Bineinteles ca poate fi cu plata

Nu trebuie timbre. Puteti incasa o suma de bani.


ÎNCHEIERE DE ATESTARE AVOCATIALÃ
Nr. 49 din data de 12.10.2011



În faţa mea, avocat __-____, la sediul biroului din ____, s-au prezentat:

1.___________________
2.___________
În conformitate cu dispoziţiile art. 3 alin. 1 lit. c) din Legea nr. 51/1995, modificată, completată şi republicată, atest data, identitatea părţilor şi conţinutul prezentului act redactat de mine in 4 exemplare originale, din care trei s-au inmanat partii.

AVOCAT




Va multumesc frumos pentru amabilitate.
Considerati ca este corect si INCHEIERE DE DARE DE DATA CERTA?
De unde se poate procura registrul oficial de evidenta al avocatului?
nu exista incheiere de data certa
Aceasta Incheiere de atestare avocatiala o inscriu in registrul de inregistrare..ala din anexa la statut? Exista in format tipizat sau trebuie sa-l listez eu?

Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Octombrie 2011
Irina S., utilizator

Alte discuții în legătură

Validitatea unui contract de inchiriere AntoniaF AntoniaF Buna. Sper ca puteti sa imi spuneti care este validitatea unui contract de inchiriere a unui apartament scris de mana in situatia in care proprietarii nu vor ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat marinica71 marinica71 pot depune in instanta chitantele care arata onorariu avocatului in cazul in care castig un proces?imi pot recupera cheltuielile?multumesc! (vezi toată discuția)
Contract comodat Iael Iael Cum capata data certa contractul de comodat , altfel decat prin autentificare la Notar (intrucat nu e obligatorie incheierea in forma autetica )? (vezi toată discuția)