avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Am avut o salarita in crestre copil pana la 2 ani si l-am trecut ca activ in noul revisal , deci nu il trecusem la contracte suspendate, iar pe 29 sept i-a expirat suspendarea si nu s-a mai reangajat, eu i-am trimis incetarea in revisal. Va rog o intrebare trebuie sa refac greseala adica sa trec salariata la contracte suspendate si cum as putea face asta . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 31 Octombrie 2011
Codul Muncii reglementeaza suspendarea c.i.m. ca urmare a absentelor nemotivate printr-o norma dispozitiva si nu una imperativa, fapt ce denota ca lasa la aprecierea angajatorului daca va decide sau nu suspendarea c.i.m..

Asadar, nu sunteti obligat sa suspendati c.i.m. in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari revisal ioana_nt ioana_nt Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu noul revisal.De la ce data incep sa inregistrez suspendarile si incetarile ? De exemplu in august am avut o ... (vezi toată discuția)
Revisal IARCA IZABELA IARCA IZABELA Care este data limita de depunere REVISAL. (vezi toată discuția)
Revisal 2011 Mariralu Mariralu Buna ziua , Daca am o plecare care a fost transmisa in data de 02.09 pe revisalul vechi...apoi am facut preluare pt revisalul nou , acest salariat nu ... (vezi toată discuția)