avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inregistrarea unui contract de munca fals si obtinere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inregistrarea unui contract de munca fals si obtinere de venituri

ce pot face daca in 2008 fostul sot a falsificat semnatura mea si mi-a inregistrat un contract de munca la firma la care era administrator acordandu-mi si un salariu de care nu am beneficiat niciodata. , asa cum rezulta din adeverinta de la Casa de Pensii ?
Cel mai recent răspuns: mariejean , utilizator 21:42, 29 Octombrie 2011
in conditiile in care eram manager de proiect si el semnase cu firma la care lucram contracte de prestari de servicii nu m-as fi incurcat sa imi pierd locul de munca.

Daca va ganditi ca fostul sot a vrut sa creeze o stare de incompatibilitate (conflict de interese), va informez ca acesta stare exista deja prin simplul fapt ca sotul dvs. avea contracte cu firma la care erati manager. (in cazul in care este vorba de incompatibilitati legale).

Deci tot nu vad prejudiciul. Cea care beneficiaza sunteti dvs.
Aveti calculatie suplimentara la pensie, aveti deja beneficii de asigurari suplimentare... etc.

De acum inainte, daca alegeti sa nu spuneti nimic, sunteti si dvs complice la frauda.

Ganditi-va ce vreti sa faceti.

Complicat, nu?

Alberto Kurtyan
sefii mei au solicitat serviciile firmei lui
nu cred ca cineva ar spune merci pentru ca i se foloseste fara voie semnatura si mai ales ca in acea perioada nu a contribuit cu nimic la cheltuielile familiei spunandu-mi ca are datorii si salarii, iar in realitate se distra cu amanta cu care traieste acum.
el nu avea personal cu calificarea mea si voia ca in baza experientei mele sa poata beneficia de contracte , fiind o persoana cunoscuta in domeniu.Nu avea angajati decat muncitori.
e inca un abuz la adresa mea
asa cum m-am trezit si cu un contract fals de pensie pilonul 2 la o firma obscura de la Pitesti desi am optat pt alta firma
asa cum am vazut cand era manager la o firma de asigurari din Foscani ca contractele erau in mai multe exemplare semnate de el si luate de cel mai bun prieten al lui si duse la Timisoara
asa cum poate mitui prin avocatul lui prin uz de influenta(sotia avocatului este judecator)-2 avocati pe care i-am avut la divort si la partaj pentru a castiga avantaje si informatii pe care le-a folosit contra mea
Daca nu erati divortata, mai "vedeati " aceste abuzuri?
Sunt multe de care ati stiut de la inceput, dar ati tainuit in complicitate, asa cum v-am spus, este sbie cu doua taisuri.

Alte discuții în legătură

Valabilitate contract vasile cel mare vasile cel mare O firma de salubritate a incheiat un contract cu noi, sot si sotie, proprietari ai unui apartament. Pe contract apare numai sotul, iar de semnat, a semnat ... (vezi toată discuția)
Daca infiintez pfa sau srl,am vechime in munca alice.elena60 alice.elena60 buna dimineata ! Va rog sa-mi spuna si mie cineva daca infiintez o societate comerciala sub forma PFA sau SRL sau mai stiu eu ce...timpul in care desfasor ... (vezi toată discuția)
Cum poti scapa de calitatea de codebitor? ANDA2005 ANDA2005 Am contractat impreuna cu fostul sot un imprumut cu garantie ipotecara, eu avand calitatea de codebitor. In momentul de fata am divortat si suntem in cursul ... (vezi toată discuția)