avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

In conditiile in care casatoria se desface "prin acord" si se stabileste custodia comuna privind copilul, pe ce criterii se stabileste domiciliul acestuia avand in vedere ca deocamdata, nefiind facut un partaj - locuinta este proprietate comuna dobandita in timpul casatoriei, deci implicit domiciliul ambilor parinti este acelasi? CUM POATE o instanta sa stabileasca domiciliul unei minore la domiciliul tatalui, numai pentru faptul ca el a initiat divortul? Si daca acestui tata, maine ii vine ideea geniala de a se muta in Patagonia (ex.), copilul este obligat sa-l urmeze la acel domiciliu? In ce conditii se poate schimba hotararea instantei privind domiciliul copilului?
Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2011
Pitesti, utilizator
Cel mai recent răspuns: Pitesti , utilizator 20:33, 30 Octombrie 2011
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate ramane fara copil? ddianna ddianna Buna ziua, O doamna divortata de 1 an, domiciliul copilului minor stabilit la bunica impreuna cu mama.Mama vrea sa se mute in alt oras, impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului copilului la schimbarea domiciliului parintelui rezident redspike redspike Recasatoria poate fi un motiv intemeiat in fata instantei in vederea schimbarii domiciliului copilului in conditiile in care mama copilului este divortata si ... (vezi toată discuția)
Modificare locuinta minor Semolina Semolina Buna tuturor! Am o intrebare in legatura cu procedura de modificare a locuintei minorului. Situatia e in felul urmator: sotul meu are o fetita de 11 ani ... (vezi toată discuția)