avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... contract de inchiriere - amenda inregistrare cu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

contract de inchiriere - amenda inregistrare cu intarziere

Buna ziua
Un contract de inchiriere locuinta - persoana fizica, incheiat in luna septembrie nu a fost inca inreg la fisc. Care este amenda pentru inreg. cu intarziere?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: lylyan , utilizator 14:54, 1 Noiembrie 2011
La Cluj este 25 lei amenda.
In sfarsit ceva mai rezonabil din partea lor.
Multumesc tuturor pt colaborare.
O zi frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract inchiriere la fisc RuxandraV RuxandraV Buna ziua, As dori sa inchiriez apartamentul proprietate personala si pe de o parte cunoscutii ma sfatuiesc sa nu-l inregistrez la Fisc, pe de alta parte ... (vezi toată discuția)
Inchiriere garsoniera PIFOU PIFOU Sunt persoana fizica proprietar al unei garsoniere.Doresc sa inchiriez garsoniera catre angajata unei firme careia ii plateste firma chiria.Aceasta persoana ... (vezi toată discuția)
Declaratie contract inchiriere Mioara Ciortan Mioara Ciortan Buna ziua.Intrebarea mea este urmatoarea:Daca am incheiat un contract-cadru de inchiriere a unui imobil si nu am reusit sa declar in termenul legal acest ... (vezi toată discuția)