avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... bransament apa rece
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

bransament apa rece

Buna ziua!

Locuiesc intr-un condominiu si doresc bransament individual la apa rece.
Va rog sa-mi spuna daca a reusit cineva acest lucru si cum?
Furnizorul este Apa Nova ,iar eu incerc acest lucru dar nu vor si este normal ca asta implica cheltuieli.
De ce sa verificam si sa citim 20 de contoare cand putem decat unul, la gramada.
Va rog sa ma ajutati
Monopol, monopol, monopol.
Multam!
Pentru ca suntem tratati ca niste retardati si munca este foarte grea . Apa Nova nu a montat nici contor de bransament pe banii cum a facut RADET de mai bine de 10 ani. Lungesc aceasta stare de fapt din disperare ca nu mai au cine sa le plateasca pierderile din retea . Vina este tot a noastra intrucat ar trebui sa ne unim in organizatii si sa le cerem acest lucru dar suntem niste lasi. Oricum vor fi obligati conform deciziei 27/2012 a UE care le cere efectuarea acestor lucrari pana-n decembrie 2016. cred ca se poate face lucrarea si pe bani europeni dar cine sa faca documentatia administratorii si presedintii abuzivi ar muri de foame si funizorii ar fi obligati sa-si reabiliteze retelele de distributie foarte vechi de ani de zile.
La blocul dv. aveti macar un bransament?
Buna ziua!
Ati reusit sa faceti bransament individual?
Acum se poate, legal vorbind.
Discutia s-a desfasurat in 2014

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns furnizor SimonaBardea SimonaBardea Buna ziua! Am solicitat celor de la Apa Nova ca doresc bransament de apa rece separat si suport eu costurile acestei lucrari, dar am primit urmatorul ... (vezi toată discuția)
Contorizare verticala apa rece pe scara blocului Nivea Nivea Contorizare verticala apa rece pe scara blocului trebuie aprobata de 100% din locatarii blocului? Ma intereseaza intrucat la o locatie a parintilor unde ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o problemă. rețelele situate pe domeniul public, ... corbumihai77 corbumihai77 Bună ziua. Am o problemă. Rețelele situate pe domeniul public, au vreo restricție/condiționări?? Mă refer la rețeaua de apă interioara care va fi ... (vezi toată discuția)