Domnisoara.nu fac nici o confuzie.si inteleg mai bine decat dumneavoastra chiar.eu spuneam ca o persoana oarecare nu are dreptul sa inregistreze convorbiri intre alte persoane,decat politia prin aprobarea magistratiilor.ce nu am zis bine?inregistrarea si intercepatarea lucreaza impreuna.degeaba interceptezi daca nu inregistrezi.
Nu inteleg pentru ce ati scris un carnat atat de lung.aici era simplu.o convorbire intre doua persoane ,fiind inregistrata de o a treia,care nu este parte in convorbire.fapta savrasita de catre al treilea,este ilegala.va explic ca si copiilor de gradinita.
spuneti ca numai politia detine astfel sisteme de intecrceptare?e plin netu de sisteme de interceptare.
nu vreti sa intelegeti ca sotul userului,nu facea parte din discutie,ci a ascultat si inregistrat convorbirile,prin nu stim ce metoda.CEEA CE ESTE ILEGAL.(nu si din punctul dumneavoastra de vedere).
imi dati exeplu inregistrarea unei mite,e tottal aiurea,nu are legatura cu speta de fata.eu ar trebui sa ii ascult telefonul functionarului cand vorbeste si cere mita,ceea ce este ILEGAL.numai politiai poate inregistra si intercepta.
nu am chef sa va mai explic.oricum nu intelegeti nimic.
[ link extern ]
sper ca asta sa va lamureasca.
pe langa toate,poate sa afaca plangere penala,deoarece poate fi vorba de un santaj.
va mai aduc aminte o data.userul in timp ce discuta un subiect intim cu noul iubit,a fost interceptata si inregistrata de sotul ei,iar inregistrarile au fost date spre ascultare la difrerite persoane.cum au fost inregistrate?ilegal...bravo Domnisoara.