avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inregistrare ilegala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inregistrare ilegala

Am fost inregistrata ilegal in magazinul meu de catre fostul sot,dupa care continutul inregistrarilor a fost facut public la mai multe persoane din orasul meu.Au fost facute publice unele lucruri intime din viata mea care m-au afectat foarte mult.Le-a mai folosit si ca probe intr-un dosar penal .Ce pot sa fac?Cum il pot face sa plateasca toate acestea?
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2011
monicanico, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 19:10, 9 Noiembrie 2011
Domnisoara.nu fac nici o confuzie.si inteleg mai bine decat dumneavoastra chiar.eu spuneam ca o persoana oarecare nu are dreptul sa inregistreze convorbiri intre alte persoane,decat politia prin aprobarea magistratiilor.ce nu am zis bine?inregistrarea si intercepatarea lucreaza impreuna.degeaba interceptezi daca nu inregistrezi.

Nu inteleg pentru ce ati scris un carnat atat de lung.aici era simplu.o convorbire intre doua persoane ,fiind inregistrata de o a treia,care nu este parte in convorbire.fapta savrasita de catre al treilea,este ilegala.va explic ca si copiilor de gradinita.

spuneti ca numai politia detine astfel sisteme de intecrceptare?e plin netu de sisteme de interceptare.

nu vreti sa intelegeti ca sotul userului,nu facea parte din discutie,ci a ascultat si inregistrat convorbirile,prin nu stim ce metoda.CEEA CE ESTE ILEGAL.(nu si din punctul dumneavoastra de vedere).

imi dati exeplu inregistrarea unei mite,e tottal aiurea,nu are legatura cu speta de fata.eu ar trebui sa ii ascult telefonul functionarului cand vorbeste si cere mita,ceea ce este ILEGAL.numai politiai poate inregistra si intercepta.

nu am chef sa va mai explic.oricum nu intelegeti nimic.

[ link extern ]

sper ca asta sa va lamureasca.
pe langa toate,poate sa afaca plangere penala,deoarece poate fi vorba de un santaj.

va mai aduc aminte o data.userul in timp ce discuta un subiect intim cu noul iubit,a fost interceptata si inregistrata de sotul ei,iar inregistrarile au fost date spre ascultare la difrerite persoane.cum au fost inregistrate?ilegal...bravo Domnisoara.


Eu va explic ceva si dvs intelegeti altceva.
Domnule am spus ca INREGISTRAREA SAVARSIRII UNEI INFRACTIUNI SAU A UNEI DISCUTII DIN CARE REIESE SAVARSIREA INFRACTIUNII CU TELEFONUL MOBIL SAU O CAMERA LA O DATA OARECARE ESTE LEGALA. Ce tot spuneti de sisteme de interceptare? Si de ce imi dati acel articol? Daca citeati mai bine acolo este vorba despre infractiuni informatice, S-AU INSTALAT PROGRAME PT CALCULATOR PT INTERCEPTAREA DISCUTIILOR.
Chiar nu faceti distinctie dintre inregistrarea ocazionala a unei infractiuni si dispunerea interceptarii prin sisteme special create??

Din nou, situatia in care eu ma duc si inregistrez savarsirea unei infractiuni sau il inregistrez cu tel pe un functionar cand imi cere mita ESTE LEGALA. Bineinteles ca daca ma apuc sa instalez programe pt interceptarea tuturor convorbirilor unor diverse pers nu este legal.
Articolul face referire la transmiterea neautorizata de date, interceptarea discutiilor ambientale, aveti idee ce fel de sisteme se folosesc? Acela este un caz complex si cei care au interceptat sub aceasta forma convorbirile vor fi si pedepsiti conform legii.
Ati extins inutil speta. Am spus clar, daca sotul inregistra (presupun ca a facut o inregistrare ocazionala cu un aparat normal, telefon, camera, nu cu dispozitive specializate) o discutia a sotiei din care reiesea savarsirea unei infractiuni atunci inregistrarea era cat se poate de legala.. Dar in situatia de fata nu a reiesit savarsirea niciunei infractiuni si inregistrarea nu a fost facuta doar pt dosarul penal ci si pt a le arata altor persoane, deci cu scopul de a isi prejudicia fosta sotie, iar aceasta are tot dreptul sa il actioneze in instanta civila.

Daca ati inteles ce v-am explicat pt a mia oara, ma bucur, daca nu, v-as ruga sa va abtineti de la alte comentarii si sa va pastrati opinia.
O seara buna!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2011
ContSters178374, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inteceptari telefonice - trebuie sa fii anuntat? xuser xuser Trebuie sa fii anuntat daca ti s-a interceptat telefonul? (ma rog dupa terminarea Up,etc) Am auzit la stiri ceva genul \"Dosarul Alro Alatina a fost inchis ... (vezi toată discuția)
Sunt toate convorbirile telefonice inregistrate? masterand07 masterand07 Curiozitatea mea se refera la situatia tuturor convorbirilor telefonice. Sunt ele inregistrate in vreun mod? De exemplu, daca intr-o convorbire telefonica s-a ... (vezi toată discuția)
Probatoriu inregistrare audio cu telefon cyan cyan intuind ca una din persoanele implicate intr-un accident auto va depune o declaratie mincinoasa a fost inregistrata cu telefonul ,bineinteles fara acordul ei. ... (vezi toată discuția)