a ma aflu intr-un litigiu de munca in care am contestat decizia de concediere
in acelasi timp am facut o plangere penala pentru fals si uz de fals, deoarece contractul meu de munca este fals, nu este semnat de mine.
intrebarile mele sunt:
1.pot suspenda procesul civil pana la rezolvarea plangerii penale?
2. care este procedura prin care suspend procesul civil, tinand cont de faptul ca am termen pe 15 noiembrie?
ce acte ar trebui sa fac si unde sa le depun?
3. daca se dovedeste ca semnatura este falsa si satunci se va anula si contractul de munca. pot folosi aceasta hotarare de anulare a contractului de munca pentru a castiga procesul civil, adica sa anulez decizia de concediere, deoarece consider eu ca daca contractul va fi anulat, atunci si decizia trebuie anulata deoarece nu poti fi concediat daca nu ai un contract de munca
va multumesc
atunci nu imi ramane decat sa folosesc plangerea penala ca argument in procesul civil, sa dovedesc reaua credinta a angajotorului in desfasurarea contractului de munca si a concedierii.
asa ar fi ok?
Ar fi de clarificat anumite aspecte în prealabil, intre ce s-a primit ca salariu si ce este trecut in CIM este vreo diferenta ?
De fapt ori in fapt care este problema legata de CIM, inafara ca nu s-a semnat, ce s-a incalcat clauze, salarizare.
Care sunt motivele concedierii, aspect important de clarificat ?
Numai asa se poate pune in discutie ulterior celelalte consecinte .