avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat?

Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele.
As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare.
Pot executa silit bunurile aflate in proprietate fara o hotarare judecatoreasca?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:22, 8 Noiembrie 2011
sansele de a lasa sa se prescrie cresc la debitorii carora nu prea ai ce sa le iei si nici perspective sa capete ceva ( pt ca nu are sens sa tot platesti executori care sa nu aiba ce executa )daca dvs aveti bunuri de valoare in proprietate sau salariu pe care sa puna poprire, nu aveti sanse ca ei sa renunte.
Daca aveti salariu si va pun poprire pe el, e o forma de executare si asta inseamna ( cat aveti aceasta poprire ) nu mai poate fi vb de prescriere
Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2011
gi-jane2, moderator
se multumesc cu o poprire pe salariu in lipsa bunurilor?
in acest caz cum calculeaza datoria?
ei au spus ca din acest moment imi calculeaza dobanda pana la recuperarea totala a banilor
Dar daca ii recupereaza esalonat din salariu asta insemnand termen f lung si tot adaugand dobanda nu stiu daca mai termina cu mine vreodata
Daca nu aveti bunuri nu au incotro, se vor multumi cu poprire pe salariu.. poate in timp dobanditi bunuri.. fie cumparati, fie mosteniti.
Nu stiu cum calculeaza , ii puteti intreba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie dupa 3 ani de indemnizatie ccc Cozmin880 Cozmin880 Buna dimineata, as vrea sa deslusesc un mister care pune in dificultate multi oameni. Va rog sa imi oferiti daca se poate o informatie legata de executarea ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu dupa prescriere datorie roxana2014 roxana2014 Buna ziua, In cazul in care in 3 ani de la primirea de catre debitor a somatiei de plata din partea unui executor judecatoresc pentru plata unui credit ... (vezi toată discuția)
Executare silita "credit de nevoi personale,fara garantii" IxulescuPaul IxulescuPaul Am primit o somatie de plata,de la biroul unui executor judecatoresc,in temeiul unui titlu executoriu constand in contract de credit,prin care am fost obligat ... (vezi toată discuția)