avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... incadrare in art. 215 pt. o tigaie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

incadrare in art. 215 pt. o tigaie

Buna seara, mama mea intr-un supermarket a inversat fara intentie folia cu pretul de pe capacul unei tigai cu o alta. La casa nu i s-a mentionat ca nu este eticheta corespunzatore si cei de la securitate si paza dupa ce probabil au vazut pe camera de luat vederi ca le-a inversat au acuzat-o de inselatorie art.215 .Va rog mult sa imi scrieti daca se poate ce se poate intampla in urma acestora

Cel mai recent răspuns: adreana , utilizator 20:45, 25 Noiembrie 2011
va multumesc
la ce articol ar fi trebuit incadrata? eu eram in magazin si am platit tigaia
angajatul de la casa a fost interesat doar sa scaneze produsul , daca el ar fi fost vigilent nu ajungea mama sa plateasca pe o tigaie 49,90 in loc de 239,90. dar daca ar fi fost invers ? oare s-ar mai fi sesizat?
cei de la paza, camere si securitate ?
adreana a scris:

la ce articol ar fi trebuit incadrata? eu eram in magazin si am platit tigaia

Ati scris chiar dvs care este articoluil si vi l-am indicat si eu, 215 alin. (1) Cod penal. Totusi nu inteleg, cand s-au sesizat lucratorii ca eticheta este schimbata, inainte de a plati produsul, dupa, cand a ajuns mama acasa? Dati prea putine detalii.
Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2011
ContSters178374, utilizator

Alte discuții în legătură

Furt dau inselaciune? fanutzasima fanutzasima ACUM O LUNA AM SCHIMBAT ETICHETELE UNOR ADIDASI,AM PUS UN PRET MAI MIC UNUI PRODUS MAI SCUMP.AM DAT O DECLARATIE LA POLITIE ,DAR ACUM AM PRIMIT O CITATIE PE ... (vezi toată discuția)
Inselaciune dangisca dangisca Am fost asociat intr-o societate care a incheiat un contract cu alta societate pentru construirea unui adapost de animale. Dupa ce a primit avansul de 70.000 ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau nu?ajutor FenichiuBogdan FenichiuBogdan Am si eu o intrebare. Am un prieten care a folosit posta romana pentru a trimite unei persoane un colet cu altceva decat trebuia sa primeasca persoana ... (vezi toată discuția)