Buna seara, mama mea intr-un supermarket a inversat fara intentie folia cu pretul de pe capacul unei tigai cu o alta. La casa nu i s-a mentionat ca nu este eticheta corespunzatore si cei de la securitate si paza dupa ce probabil au vazut pe camera de luat vederi ca le-a inversat au acuzat-o de inselatorie art.215 .Va rog mult sa imi scrieti daca se poate ce se poate intampla in urma acestora
Art. 18 1 C.pen fapta care nu prezinta pericolul social al unei infractiuni.
Nu constituie infractiune fapta prevazuta de legea penala, daca prin atingerea minima adusa uneia din valorile aparate de lege si prin continutul ei concret, fiind lipsita in mod vadit de importanta, nu prezinta gradul de pericol social al unei infractiuni.
(2) La stabilirea in concret a gradului de pericol social se tine cont de modul si mijloacele de savarsire a faptei, de scopul urmarit, de imprejurarile in care fapta a fost comisa, de urmarea produsa sau care s-ar fi putut produce, precum si de persoana sau conduita faptuitorului.
(3) In cazul faptelor din prezentul art, procurorul sau instanta aplica una din sanctiunile cu caracter administrativ prevazute in art.91
Art. 18 1 C.pen fapta care nu prezinta pericolul social al unei infractiuni.
Nu constituie infractiune fapta prevazuta de legea penala, daca prin atingerea minima adusa uneia din valorile aparate de lege si prin continutul ei concret, fiind lipsita in mod vadit de importanta, nu prezinta gradul de pericol social al unei infractiuni.
(2) La stabilirea in concret a gradului de pericol social se tine cont de modul si mijloacele de savarsire a faptei, de scopul urmarit, de imprejurarile in care fapta a fost comisa, de urmarea produsa sau care s-ar fi putut produce, precum si de persoana sau conduita faptuitorului.
(3) In cazul faptelor din prezentul art, procurorul sau instanta aplica una din sanctiunile cu caracter administrativ prevazute in art.91
Inselaciune
dangisca
Am fost asociat intr-o societate care a incheiat un contract cu alta societate pentru construirea unui adapost de animale. Dupa ce a primit avansul de 70.000 ... (vezi toată discuția)