avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cer ajutor urgent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cer ajutor urgent

am probleme cu ex concubin si am un baietel cu el trecut pe numele lui si suntem in italia ca drept urmare copilul este nascut aici este deci italian eu sunt maritata si stau cu sotul si cu baiatul si am mereu probleme cu ex nu contribuie cu nimic pt cresterea copilului si ma ameninta si mai multe am contactat deja un avocat dar nu mia zis mare lucru as vrea sa ma ajutati si pe mn cu niste raspunsuri cei care stiti ff bine cum stau treburile in romania si daca este asemanator cu cea din italiaeu vreau sai fac certificat de nastere la baiat roman dar el nu este de acord si nu stiu ce as putea face sau cui sa ma adresez va rog din suflet datimi si mie niste raspunsuri
Cel mai recent răspuns: daryo , utilizator 14:31, 10 Noiembrie 2011
Puteti folosi asta in acordarea custodiei unice. Nu stiu care este legislatia italiana in domeniu asa ca nu va pot spune nimic despre ce va ajuta sau nu. Consultati un avocat din Italia.
am consultat un av aici in it si iam zis ca eu vreau sai fac certificatul roman la baiat si apoi sa merg in romania si el ma sfatuit cand ajung in rom sa-l dau in judecata sa obtin incredintarea baiatului ca acum oricum sta cu mn si am ajuns de acord cu tatal copilului sami dea bani fara sal mai dau in judecata voi ce credeti este bn asa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mama disperata,cer ajutor daryo daryo am un copilas de 6 luni cu concubinul luindui si numele insa eu mam despartit cand avea doar 3 luni ,eu sunt maritata si acum nu pot sa mai scap de concubin ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea minorului in italia madalina883 madalina883 buna ziua eu ma numesc madalina si am 24 de ani stau impreuna cu un baiat albanez de 4 ani. anul acesta in martie am nascut un baiatel,care acuma are 3 ... (vezi toată discuția)
Copil recunoscut de tata dar nu este de gasit nistorsofia nistorsofia Sunt romanca dar locuiesc in strainatate . Am m facut un copil cu un cetatean roman care a recunoscut copilul la nastere si i-am facut certificat de nastere ... (vezi toată discuția)