coco2011 a scris:
Eu cum o sa rezolv situatia, acum cind am toate aceste date:
- apt. este la vinzare deja
- cerere la primarie de scoatere de la intretine si ei sa o trimita la asociatia in cauza
- opresc orice plata catre asociatie pina in momentul in care sint pregatiti sa ma informeze sau eu le bat la usa. Din calculul meu ies mult mai ieftin cu penalizari :)
Nu am inteles daca ceea ce ati scris mai sus sunt deciziile dumneavoastra si le aplicati ori sunt intrebari la care asteptati raspuns.
Daca v-ati hotarat sa vindeti apartamentul o sa scapati de aceasta asociatie
Cererea de scoatere a persoanelor de la intretinere se face la asociatie si nu la primarie. Dar se scot de la calcul numai persoanele nu si celelalte cheltuieli (pe cota indiviza, pe consumuri individuale, pe beneficiari, pe consumatori tehnici, cheltuieli de alta natura), asa cum sunt prezentate in capitolul III din HG 1588/2007. Din mesajele anterioare am inteles totusi ca aveti "zero" persoane la intretinere.
Daca opriti orice plata catre asociatie, o sa vi se calculeze penalizari, o sa aveti probleme la notar cand o sa vindeti avand nevoie de adeverinta de la asociatie din care sa reiasa ca nu aveti datorii...
Si sigur ca fiecare proprietar trebuie sa mearga la asociatie (apropo de a le bate la usa) pentru orice informatie, pentru a depune o sesizare, pentru a face o propunere, pentru a achita debitele...