elga50 a scris:
Se vede treaba ca nu sunteti familiarizat(a) cu aspectul unei liste de intretinere:
- liniuta este o forma de exprimare a lui 0 (zero) in formatul accounting (in Excel). Deci atunci cand aceasta rubrica intra intr-o operatiune de inmultire factorul care va reprezenta liniuta (-) va fi intotdeauna 0 (zero). In liste nu se pun niciodata date incerte deoarece toate datele tabelului intra in operatii matematice. Formatul accounting este mai expresiv, observandu-se unde nu exista cheltuieli repartizate sau valori 0. Cifra 0 (zero) incarca, din punct de vedere al aspectului, inutil o lista de intretinere.
Am scris ca nu sint familiarizata cu genialitatea listei de intretinere- nu vad rostul obsevartiei.
Eroare-
liniuta nu este o forma de exprimare a lui 0 in Excel chiar nu este acceptata in in celula de aceea liniuta este imediat si automat inlocuita de 0 (zero). Liniuta (-) se foloseste cind se introduce o formula de calcul si nu despre asta este vorba aici. Cum s-a intors liniuta in favoarea administratorului si cu ce explicatie vine!!
Am sesizat ca raspunsurile @elga50 difera mult si este important cine adreseaza intrebarea. Un administrator care cauta info pe acest forum primeste raspunsul ca normal este 0 (zero) care trebuie afisat si nicidecum linuita sau 1 persoane in cazul in care nu locuieste nimeni. Eu, care sint non-administrator si cu 1 neuron obosit imi raspunde ca 0 (zero) produce cataracta daca ma holbez la el. Nu mai vorbesc de lectia de Excel din care a iesit aburi. Extraordinar. Sint fara cuvinte dar ii multumesc pentru mesaj si timpul care l-a rapit de a lumina un neuron ametit.
Sa intelegem ca lista de intertinere este o corcitura intre o lista si un tabel. Mai intelegem ca lista este inteleasa de toata suflarea dupa spusele dvs. (dar din observatiile mele) habar nu au ce platesc- atunci de ce sa se dea toate datele?
Un format de hirtie A3 poate sa contina mai multe coloane-daca se vrea.
De acord, daca aceea pierdere de apa se pune la cota indiviza atunci de ce apare in alta coloana pe lista care semnifica total de apa folosit cind nu locuieste nimeni?
Nu credeam ca exista conditia ca sa pui mesaj pe acest forum sa se detina o limita de cunostinte- cazul meu lista intretinere. Ordinea in care eu doresc sa ma informez este alegerea personala si daca se citea mesajele mele reiesea ca eu am intrebat direct cei raspunzatori si am primit la 1 singura intrebare pusa pe parcursul a 5 luni- 5 raspunsuri total diferite.
@elga50 Nu se pare ca este o exagerare cind se descrie lista intretinerii ca o arta care asteapta premiul Nobel? Hai sa fim seriosi.
Ce nu inteleg eu de pe lista? Ca este o corcitura intre o lista si un tabel care nu are nimic in comun cu calculele, matematica si informatiile reale? Ce nu inteleg? Ca am dat bani in avans ptr. intretinere si sint trecuta cu rosu ca datornic? Ce nu inteleg? Ca dvs. dati raspunsuri selective pentru administratori si restul? Restul primeste raspunsul: intreaba administratorul tau, sau- nu intelegi ca esti prea prost, sau- citeste legea xxxx. Ce nu inteleg? Ca restul care nu are problemele mele de intelegere si maninca pe piine lista de intretinere nu pun intrebari. Din acest motiv acest forum este plin de intrebari despre intretinere? De cite ori vin lunar oamenii si cer informatii la asociatie ca inteleg cit platesc si ce platesc?
@elga50 Daca aveam idee de intretinere nu veneam pe acest forum sa intreb si sa mi se puna in brate abureala si prosteala de unii care se cred profesionali si in masura sa lamureasca.
Dupa ce am citit mai multe mesaje ale @elga50 catre administratori si restul, inteleg ca acest forum se adreseaza administratorilor si sub nici o forma clientilor acestora. Ar fi culmea sa deschida mintea sau sa se raspunda cu sinceritate la intrebari suparatoare si "prostesti" dar este interesant de citit raspunsurile care se dau ptr. administratori.
Nu inteleg cum un moderator are voie sa jigneasca pe forumul care il are in grija. @elga50 nu te obosi sa raspunzi si daca ai nevoie de cunostinte de programare in Excel fac voluntariat 1 ora ptr. tine, asta sa nu existe scuze ca se prostesc oamenii din lipsa de cunostinte cind ne dam rotunzi.