avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general garda financiara urgent!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

garda financiara urgent!

buna ziua.as dori si eu sa aflu cum decurge un control financiar in principiu si care este cadrul legal in baza caruia se desfasoara aceasta actiune.dar care sunt obligatiile si drepturile mele ca societate controlata.
va multumec si va doresc o zi buna.
Cel mai recent răspuns: marian_C1 , utilizator 17:49, 12 Noiembrie 2011
baza legala e buna, dar e gresit interpretata. Sanctiunea pt o contraventie tb aplicata / comunicata in maxim 6 luni. De aceea verifica ultimele 6 luni. In schimb, poti avea un control fiscal, unde iti verifica ultimii 5 ani, incepand cu anul urmator depunerii declaratiei 101. Adica, pt 2005 tb sa dai 101 pana la 30 mai 2006...si vor verifica anul 2005 incepand cu 2007-2011. Deci pana la sfarsitul acestui an iti poate verifica anul 2005.
Inainte ti-ar fi putut verifica 2005 pana la sfarsitul lui 2010, dar au schimbat legea anul asta.
Asa ca, daca ai avut contabil de 2 bani..te-ai ars...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neinregistrare contract de munca la itm ContSters125414 ContSters125414 Buna ziua tuturor! Am o mica intrebare: ce trebuie sa fac pentru a inregistra un contract de munca la ITM cu 11 luni in spate (incepand cu aprilie 2009) ... (vezi toată discuția)
Amenda administratia financiara crina_enache crina_enache mai este in vigoare in prezent art 13 din oug 2/2001? mai am o intrebare. daca nu am depus o declaratie in termenul prevazut de lege si timp de 6 luni nu am ... (vezi toată discuția)
Nedepunere d 394 si d 390 Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O soc.nu a depus D 394 S 1 2007 si D 390 trim.1 2007.Soc.in cauza a primit prin 2009 o notificare de nedepunere D 390 si nu a depus nimic. In cat timp se ... (vezi toată discuția)