Buna ziua,
Am deschis un proces pentru "rezolutiune antecontract". Pe fond am castigat. A fost depus pentru apel , insa acesta a fost "anulat ca netimbrat".
Intrebarile mele sunt:
1.Mai poate face partea adversa si recurs?
2.eu am de primit in urma acestui proces o anumita suma de bani. Pot incepe de acum executarea sau sunt obligata sa astept comunicarea apelului si apoi termenul prin care el poate depune de recurs.
3.Daca trebuie sa astept comunicarea ce pot face astfel incat aceasta sa vina mai rapid.
Multumesc frumos de ajutor.
multumesc frumos pentru raspuns.
nu este vorba doar de cheltuielile de judecata- este vorba de avansul pe care noi l-am acordat si trebuie sa-l recuperam ( e vorba de cateva zeci de mii de euro). noi platim in tot acest timp dobanzi pentru acesti bani si de asemenea, partea adversa incearca sa-si instraineze averea pentru a nu avea de unde sa ne recuperam banii.
as dori sa incep executarea si pentru a putea sa-i oblig pe acestia sa nu-si instraineze averea.
puteti sa-mi mai dati ceva amanunte privind aceasta cerere de legalizare si investire? care ar putea fi riscurile daca apelez la aceasta cerere. se poate ca acesta cerere sa nu fie acceptata si noi sa piedem timp suplimentar?
ce imi doresc cel mai mult este sa scurtez timpul pana imi pot recupera banii.