Bună ziua. Intrebarea mea este dacă pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului având în vedere că sunt încadrată la un birou senatorial pe baza unui contract civil încheiat în temeiul legii 96/2006. Lucreaz 60 de ore pe lună. Mi s-a spus că conform prevederilor Legii 94/2011 nu mi se mai plateste CAS şi nu stiu daca pensiile si restul contributiilor se platesc. Beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului având în vedere că în momentul nasterii coilului voi avea peste 12 luni de activitate la acest birou? Mi s-a spus ca nu pot intra in concediul acela de 42 de zile postnatal şi ca nu voi beneficia de indemnizatie. Pe fişa fiscală de anul trecut este bifat venituri din salarii în afara funcţiei de bază. Vă mulţumesc anticipat pentru răspunsuri
Revin cu o întrebare referitor la posibilitatea de a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului avand in vedere ca sunt angajata pe baza de contract civil la un birou senatorial. Au aparut ceva modificari in anul 2012 referitor la dreptul de a primi 2 ani indemnizatia?
Indemnizatie copil
a_alex22
Buna ziua. Am si eu o intrebare. Sotia este gravida si prin decembrie trebuie sa nasca. Eu am fost in medical din luna aprilie 2012 pana in februiarie 2013. ... (vezi toată discuția)