avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul la concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul la concediul de odihna

Va rog sa-mi spuneti cate zile de CO are dreptul unangajat. Conf. Contractului unic pe tara stiu ca 21de zile. V-as ruga daca se poate sa-mi spuneti cate zile de CO are dreptul un angajat in functie de numarul anilor de vechime. Va multumesc.:D
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 12:55, 4 Octombrie 2008
Conform CCM la nivel unic national pe anii 2007-2011 numarul minim al zilelor pt concediul de odihna este 21.Clar acest concediu se acorda proportional cu timpul efectiv lucrat. Daca unitatea la care lucrezi are Contract Colectiv de Munca - avand un numar mai mare de 21 de salariati - atunci poate vei beneficia de un numar mai mare de 21 de zile, functie de vechimea in munca si de prevederile inserate acolo. Daca nu exista Contact Colectiv la nivelul societatii, atunci se aplica prevederile mentionate mai sus, coroborate cu cele din Codul muncii.
Cred ca CCMN este incheiat pe perioada 2007 - 2010 ;)
Cred ca CCMN este incheiat pe perioada 2007 - 2010

Subscriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna cineva2009 cineva2009 buna ziua As vrea sa stiu cate zile de concediu se acorda pt vechime de 13-14 ani va multumesc (vezi toată discuția)
concediul de odihna suplimentar aartist aartist Buna ziua, cum se calculeaza conediul de odihna suplimentar la care are dreptul un salariat. Conform CIM acesta are dreptul la 6 zile CO suplimentar anual. (vezi toată discuția)
Concediu marinica71 marinica71 la cate zile de concediu am dreptul daca am 17 ani vechime? (vezi toată discuția)