avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii medii?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii medii?

Va rog frumos dati-mi o solutie.
Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului specializarea "Tehnician in lucrari publice si constructii".
In firma noastra va lucra ca si agent de vanzari -cor:341904 -dar nu-l pot incadra fara studii medii.
Imi este neclar ce inseamna studii medii ?
Liceul cu sau fara diploma de bacalaureat???
Multumesc anticipat ptr.raspuns.
Recunoasterea ca aveti sau nu diploma de licenta nu o da codul COR ... codul mentionat nu implica ca trebuie sa aveti studii superioare , ci mai degraba studii medi sau postliceale.
deci functia ca atare nu are importanta daca eu am terminat facultatea de Arte plastice sectia Fotot Video Procesare Compiuterizata a Imaginii (diploma licenta)?Ma gandeam ca acel cod dat fiind ca habar nu aveam ce inseamna , ma gandeam ca el reprezinta intr-un fel un fel de ghid dupa care se stie ce studii ai . As mai dori sa stiu daca poate sa imi raspunda care sunt prevederile articolului nr.11,pct 11.1 litera d din capitolul <INCETAREA CONTRACTULUI> ( Contractul de Cesiune de Drepturi de Autor ).
Multumesc .
Poate ne postati si ce text contine acel articol din contrcatul de cesiune de drepturi de autor , ca sa va putem spune la ce se refera ...:)
Dle. tudorvaleriu referitor la ce ati scris aici:

Studii medii sunt: liceul (cu sau fara bacalaureat), sc. de maistri, scolile post liceale de toate felurile (deci toate studiile facute intre gimnaziu si studiile superioare).

Cred ca va inselati in privinta incadrarilor cu studii medii, in COR pe care dvs. l-ati amintit in grupa majora 3: Tehnicieni si alti specialisti din domeniul tehnic - Nivelul de instruire:3 (studii medii sau postliceale), deci scolile postliceale nu fac parte din categoria studiilor medii. Sa luam un caz, cel al asistentilor medicali: sunt asistenti medicali care au absolvit doar liceul sanitar si profeseaza in aceasta meserie si sunt asistenti medicali care au terminat acelasi liceu si in plus au mai urmat o scoala postliceala de asistenti medicali cu o durata de 3 ani, deci nu poti incadra in aceeasi grupa cele doua cazuri, unul are 12 ani de scoala si celalalt are 15 ani de scoala, grupele 4-8 acopera incadrarea pe studii medii. Incadrarea la nivel de studii cel mai bine este descrisa in CAEN.




Ultima modificare: Duminică, 15 Ianuarie 2012
LoremIpsum, utilizator
LoremIpsum a scris:

..... Incadrarea la nivel de studii cel mai bine este descrisa in CAEN.




Unde este descris in CAEN acest lucru ? .... :-/

Alte discuții în legătură

Echivalare studii militare cu studii civile dori57 dori57 Am terminat in august 1983 Scoala de ofiteri activi tancuri si auto(arma auto)cu durata de 3 ani.In anul 2001 (iunie)mi-am incetat activitatea. Cu ce ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile efectuate cu scolarizarea mea rududoo rududoo Buna seara, Am absolvit Academia Tehnica Militara, si sunt in activitate de 4 ani . Legile adoptate de Guvern in anul 2010 au anulat motivele care au stat ... (vezi toată discuția)
Intrebare vali2010eu vali2010eu as vrea sa stiu daca pentru meseria de dispecer iti trebuie diploma de bacalaureat sau merge doar cu certificatul de absolvire a liceului (vezi toată discuția)