avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj judiciar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj judiciar

buna seara ,intrebarea mea este : atunci cand se face partaj judiciar de ex. sotia cere o cota parte ,insa veniturile ei de-a lungul casniciei au fost mai mici ca ale sotului sau deloc ,in cazul sotiilor casnice ,,,fara copii ,dar cu bunuri de impartit .
Care este procedura
multumesc o seara frumoasa
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:21, 17 Noiembrie 2011
Munca in gospodarie se ia in calcul numai daca si in masura in care se argumenteaza ori evalueaza corespunzator, altfel raman doar cuvinte aruncate intr-o cerere si atat.
Legea noastra nu e mai clara ori mai neclara ca in alte tari civilizate. Nu avem date sa va raspundem concret, ar trebui sa stim toata povestea: care ce si cum a muncit, de ce da si de ce nu si cat timp, cine a spalat si cine a calcat si iar de ce si cum...

Un raspuns concret il puteti primi numai cu date concrete si destul de multe...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj divort Dascalu7 Dascalu7 Buna Ziua, va rog, in cazul unui divort cum se face partajul in cazul cand exista un minor ( 16 ani) in intretinerea unuia din soti, respectiv a mamei. ... (vezi toată discuția)
Proces de partaj când unul dintre soți nu a avut venituri pe durata căsătoriei: care sunt procentele de împărțire a bunurilor în acest caz? ComN ComN Buna ziua. Fratele meu a divortat recent de sotia cu care a fost casatorit 6 ani si cu care are un copil de 10 ani si bunuri imobile. Mentionez ca in timpul ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj Adycristina Adycristina Cum se impart bunurile daca un barbat s-a casatorit cu o tipa care dupa ce i-a stricat casnicia desi avea un copil l-a facut sa-i treaca apartamentul pe nume ... (vezi toată discuția)